Trainers

De trainers van de Art of Making Friends zijn allemaal zelf friend makers. De trainers zijn:

  • Martijn Jungst
  • Arco Kats
  • Richard Haeck

Trainer: Martijn Jungst

Een echt mensen-mens. Martijn is altijd positief en ziet kansen. Het geven van tips, helpen en daarmee een groot netwerk bouwen is onderdeel van zijn kunnen. Als trainer en relatiemanager bij Q-staff is hij erop gericht om met de ontwikkeling van mensen bezig te zijn.

Weten wat Martijn bezighoudt? Lees zijn blog via Martijn Jungst.

Trainer: Arco Kats

Een beetje raar omschrijven mensen Arco wel eens. Wanneer je het echter hebt over een verbinder en creator dan spreek je over Arco. Juist zijn manier van anders denken en door zaken heen kijken of zelfs zaken niet zien staan zorgt ervoor dat hij altijd mensen helpt. Het grootste voorbeeld van en initiatief hierbij is HetTrainingsbureau.nl. Een coöperatie van zelfstandige trainingsprofessionals. Als initiatiefnemer en voorzitter van het bestuur geeft Arco de richting aan het maken van friends.

Weten wat Arco bezighoudt? Lees zijn blog via Arco Kats.

Trainer: Richard Haeck

Na de Hotelschool Maastricht, waar de basis van de commerciële gedrevenheid is ontstaan, is via een aantal ervaringsplekken bij multinationals het eigen bedrijf Staffable Payroll opgezet. Samen met de partners van Mise en Place is dit uitgebouwd in drie landen. Altijd in een samenwerking en met als gezamenlijke missie:  “we proudly put energy in making friends and creating synergy”.

Inmiddels is Richard als inspirator en mensontwikkelaar gericht op zaken werkbaar of beter werkbaar krijgen. De naam van de persoonlijke holding is Manageable hetgeen daarvoor staat. Daarnaast is het ontwikkelen van mensen een passie. Het persoonlijke doel in het leven is: delen is vermenigvuldigen, in kennis, kunde en netwerk.

Wanneer het om inspiratie gaat van mensen dan zijn de thema’s: human talent management, gastvrijheid, ondernemerschap en commercie. Uitgaan van het potentieel dat iemand of een situatie heeft is de basis van het geheel.

Richard is senator van JCI Nederland, headtrainer van de JCI Dutch Academy (leiderschaptraining), Insights Practitioner en vooral ondernemer in diverse bedrijven en betrokken bij meerdere initiatieven zoals de samenwerkende zelfstandig professionals in de coöperatie HetTrainingsbureau.nl.

Meer weten of waar Richard over nadenkt, mee bezig is of graag deelt? www.richardhaeck.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

[maxbutton id=”1″]